Numatic temizlik ve otel ekipmanları

Eski çağlardan beri yer temizliği yapılır yerler temizlenir ancak günümüzde teknoloji çok üst seviyede gelişti ve temizlik standartlarını yukarılara çıkardı. Odamızın gıcır gıcır ve tertemiz olması için gayret gösteriyoruz. Diğer taraftan temizlik sektöründe etkili ve verimli temizlik çözümleri oldukça önemlidir. Etkili temizlik isterken yeteri kadar temizliğe vakit ayırmak ve temizlik için ayrılan zamanda diliminde her yeri elden geçirmiş olmak gerekir. Sizi zorlayan ve eskimiş temizlik ekipmanları bunu hem imkansız kılar hem de tüm alanı temizlemek için yeterli vaktiniz kalmaz. Bu sebeple Numatic ürünlerinin işimizi kolaylaştıran özelliklerini ele aldık ve birde Işıltan A.Ş ile birlikte Türkiye’de markalaşan Numatic temizlik ekipmanları ‘nın önemli özelliklerini ortaya koyduk. Numatic temizlik ekipmanları :

Her zaman elinizin altındaki Mop

Kolayca her yere sığabilen ve ikiz kovalı Mop sisteminin bir çok avantajları bulunmaktadır. Doğru yöntem ile temizlik ve doğru iş çıkarmanızı sağlar. Kirli suyu otomatik olarak diğer tarafa ayrıştırmaktadır. Numatic  Versa Clean, NPT sytem, Twin Mop, Versa Mop ürünleri aynı özellikte tasarlanmıştır. Reflo teknolojisi ile üretilen temizlik ürünleri geri dönüşebilen plastikten üretilmektedir. Reflo sistemi aşağıda daha detaylı aktarılmış.

mop temizlik

Versa Mop Dayanıklı Tasarım

Genellikle en gerekli temizlik zamanlarında temizlik ekipmanlardaki arıza ve problemlerden dolayı verim alınamamaktadır. Temizlik çözümlerinde etkili ve kalıcı olmak için sürekli kendini geliştiren Işıltan A.Ş işletmelere kalıcı çözümler sunmaktadır. Diğer taraftan Numatic International ekipmanları dayanıklı üretim ürünleri, kaliteli ve modern tasarım ile temizlik teknolojisinin en iyi markasıdır.

Versa Mop Numatic temizlik ekipmanları

Ağır Yükleme için Drive Motor özelliği

24 Volt Güç motoru sayesinde e-drive özelliği opsiyonel olarak tercih edilebilir. Bu sayede yüklü olan ve ağır olan ekipmanları kolayca iş mahalinde hareket ettirebilirsiniz.

Reflo Numatic – Numatic Temizlik Ekipmanları ve Sürdürülebilirlik Formülü

numatik teknoloji

Sürdürülebilirlik formülü, Işıltan A.Ş nin  iş etiği ve ahlakı olarak üzerinde durduğu ve özel önem verdiği konulardan biridir. 30 yılı aşkın süredir Numatic markasını Türkiye’de tanıtan, anlatan, emek veren ve kalitesini takip eden firmadır. Orjinal ürünleri taklit ve benzer parçalar kullanarak servis vermeyen, buna ihtiyaç da duymayan köklü bir firmadır.

1- Kullanım ömrü uzun olması (Built-to-last)

Numatic ürünleri test edilerek, güvenilirlik kriterlerine tabi tutularak geliştirilmektedir. Kalıcı ve sürdürülebilir temizlik çözümleri sunmaktadır.

2-Verimlilik

Her kullanıcıya uygun şekilde tasarlanarak ve ayrıca deterjan, su, elektrik etkenleri düşünülmektedir.

3- Servis Kolaylığı

Ürünlerin kullanım ömürleri boyunca kolay servis yapılabilir olması planlanarak üretilmektedir.

4- Yeniden Kullanım – Recycling

Numatic temizlik ekipmanları yüksek oranda geri dönüşüm materyal kullanılarak üretim yapılmaktadır. Ürünlerin kullanım ömürleri artık sona erdiğinde kolayca geri dönüşüm yapılabilir.

5- Sıfır Atık Prensibi – Zero waste

Çevreye hiçbir zarar verecek ürün katılmadan üretim yapılmaktadır. 2017 yılından itibaren Numatic bu prensibi benimsemiş ve kullanmaktadır. Bu nedenle Işıltan A.Ş bu husustaki çalışmayı desteklemektedir. Dünyada şu an üretilen plastiğin sadece %9 gibi çok küçük bir kısmı geri dönüşüme kazandırılabilmektedir. Bu verinin ışığında anlaşılıyor ki yerküre her gün insanlar tarafından hızla kirletilmeye devam etmektedir. Ancak bu şekilde yerkürede bulunan doğal kaynaklardan içme sularına kadar ve canlı hayatını tehlikeye sokan çevre kirliliğine sebebiyet vermektedir. Bu çalışmanın ve bilincin giderek arttırılması ve yaygınlaştırılması gerekmektedir. Kişilerin ve üreticilerin bilinçlendirilmesi bu konuda çok önemlidir. Çevreci bir firma olan Işıltan A.Ş, Numatic Türkiye resmi distribütörü ve satıcısı olarak sıfır atık prensibini benimsemiştir.

Numatic turkiye

Işıltan A.Ş sektöründe en iyi ve en kaliteli ürünlerle hizmet sunmaya devam etmektedir. Numatic türkiye web sayfasından veya direk iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir